مشاوره حقوقی رایگان - سلام. آیا ملک صلح شده قابل توقیف است؟

سلام بنده ی خانه داشتم که با حق صلح به نام فرزندانم کرده ام. قبل از فوت همسرم .که هنسر دوم بود وفرزند مشترک نداشتم .پس از فوت زنم مادرش اقدام به اجراییه مهریه کرده است وخوهان سهم ارث است . آیا میتواند خانه که قبل از فوت همسرم به اسم بچه شده را توقیف گند .ممنون از لطف شما .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این ملک با این شرایط قابل توقیف نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر زمینی که صلح شده است دیگر متعلق به متصالح ( فرزندان ) است و مالک رسمی آن ، مصالح میباشد و نه شما . پس قابل توقیف نیست

یک وکیل

باسلام
خیر امکان آن نیست