مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام‌ پدر بنده 3 دانگ از ملک مغازه بنام من صلح کردن و تمام منافع ان برای خود و حق فسخ 50 ساله برای خود در نظر گرفتن و هم در بنچاق قید شده و درسند قطعی منقوله دار قدیمی میخاستم بدونم اگر همسرم برای مهریه اقدام کند میتواند ملک را توقیف کندو اگر توقیف شد من میتوانم ان را رفع توقیف کنم و یا پدرم هم زمان با توقیف ملک میتواند ان را فسخ کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات مشکل خاصی پیش نمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملک توسط همسر شما قابل توقیف نیست و در صورتی که همسر شما آن را توقیف کندپدر شما میتواند فسخ را اعلام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همسر شما نمیتواند توقیف کند و درصورت توقیف پدر شما میتواند صلح را فسخ کند