مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر متصالح در صورت فوت متصالح از مال الصلح قابل دریافت و توقیف است؟

در صورتی که متصالح فوت نماید آیا همسر ایشان می تواند مال الصلح را به عنوان مهریه توقیف کند؟ (حتی اگر در مدت حیات مصالح امکان فروش و مزایده آن را نداشته باشد)
آیا باید علاوه بر وراث متصالح، مصالح را نیز طرف دعوی قرار دهد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

عقد صلح در زمان حیات انجام شده است و لذا اگر زوجه هم توقیف نماید به عنوان ثالث میتوانید اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط وراث متصالح طرف دادخواست قرار می گیرند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

خیر امکان توقیف مورد صلح بابت مهریه وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی فقط امکان توقیف مال الصلح وجود دارد ولی امکان مزایده وجود نخواهد داشت

بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس متن صلح نامه می توانید اقدام کنید اما شرایط ضمن عقد بهتر است بررسی شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام در صورتی که مورد صلح به طور قطعی انتقال یافته باشد و در دارایی مرحوم قرار بگیرد به عنوان مهریه از طرف همسر ایشان قابل توقیف می باشد نیازی به طرف دعوا قرار دادن مصالح نیز نمی باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اون دلح زمانی محقق خواهد شد که مصالح فوت کنه خصوصا اگر صلح محاباتی باشه

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. نیازی به طرف دعوا قرار دادن مصالح نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به نوع صلح دارد امکان توقیف می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان توقیف است ولی امکان مزایده وفروش ان نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر امکان توقیف مورد صلح بابت مهریه وجود ندارد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله امکان توقیف وجود دارد و احتیاجی به درج نام مصالح نمیباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما به نظر تا حدودی سهوی طرح شده است اظهارات شما باید از طریق مشاوره تلفنی یا حضوری شنیده شود