مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح عمری

سلام
پدرو مادرم 2 ماه قبل از فوت منزل مسکونی مون رو به اسم دو تا از برادرام صلح کردند.
پدر بالای 90 و‌مادر نزدیک 90 سال داشتند، هر دو بیمار و سابقه ی سکته مغزی و قبلی داشتند، شنیده ها حاکیست که با اجبار برای امضای عقد صلح رفتند اما شاهدی فعلا نداریم.
با توجه به بیماری و‌مدارک بیمارستانی و سن والدین آیا می توان اقدام قانونی در این مورد انجام داد؟
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اثبات حجر پدرتان صلحنامه را ابطال کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حجر پدرتان را در زمان انعقاد صلح عمری اثبات کنید این عقد محکوم به بطلان خواهد بود.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام طبق مدارک پزشکی اگر سابقه جنون داشته باشند بله امکانپذیر است ولی صرف سکته مغزی و مسن بودن دلیل برمعامله اجباری نیست.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید حجر آنها به اثبات رسد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با شرایطی امکان ابطال انتقال قرارداد صلح وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا دادخواست حجر را مطرح نمایید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت وجود دلایل و مدارک کافی امکان اعلام بطلان صلح وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید دادخواست ابطال بدهید تا موضوع در دادگاه محترم بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت قرارداد ها و معاملات است خلاف آن را مدعی باید ثابت کند.