مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام. احتراما خانم بنده اقدام به توقیف اموالم کرده. غیر از خانه ای که الان در ان سکونت دارم. 3 دانگ از خانه ای کلنگی دیگر را دارم که باید بفروشم و جهیزیه دخترم را اماده کنم. من قبل از تاریخ توقیف این 3 دانگ را به برادرم صلح کردم تا بعدا از او پس بگیرم وجهیزیه تهیه نمایم البته بین خودمان صلح نامه با امضا شهود داریم.ولی در دفتر اسناد رسمی محضری نشده است. 1-آیا برای دادگاه قابل قبول هست یا دادگاه میگوید باید دردفتر اسناد رسمی محضری میشده.و آن را بی حق و بی گناه از چنگم در می اورند
2-آیا برای صلح کردن به دیگری باید دلیل صلح کردن هم در صلح نامه قید گردد.
. با سپاس از الطاف شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اما اگر ثابت شود به قصد فرار از دین است جنبه حقوقی و کیفری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادر شما طبق صلحنامه می تواند دادخواست الزام به تحویل مورد معامله و الزام ب تنظیم سند رسمی بدهد.
اگر ملک توسط همسرتان توقیف شده است برادرتون می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
برادرتان باید اقدام به تنظیم دا خواست یا اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت شما انجام دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
با توجه به اینکه سند انتقال خانه
، به صورت سند عادی صلح نامه است سه دانگ خانه توقیف خواهد شد و متصالح باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و اثبات مالکیت را مطرح نماید و ...

خیر ذکر دلیل لازم نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت توقیف برادرتان می تواند اعتراض ثالث اجرایی انجام دهد

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام باید در دادکاه اثبات کنید صلح نامه قبل از اقدام خانم شما صورت گرفته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت صلح نامه متنی تخصصی تنظیم گردد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

صلح نامه عادی شما در برابر سند رسمی مالکیت فاقد اعتبار است و به احتمال زیاد آن ملک را بابت مهریه از شما خواهند گرفت.اما در مورد سوال دومتان خیر نیازی نیست دلیل مصالحه در صلحنامه قید بشه فقط چون ملک دارای سند رسمی بوده صلح یا هبه یا هر عقد دیگری که منجربه انتقال مالکیت میشه باید بصورت رسمی باشه در غیراینصورت در برابر دیگران قابل استناد نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دلیل لازم ندارد اگر قبل از توقیف بوده قابل دفاع هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انگیزه معامله و دلیل معامله لازم و ضروری نیست. اگر صلحی که انجام داده‌اید، مدتها قبل از به اجرا گذاشتن مهریه است، اینکه در دفتر اسناد رسمی ثبت شده است و یا ثبت نشده است، از اهمیت چندانی برخوردار نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عنوان کردن علت صلح لازم نیست
در خصوص صلح اصل بر سند رسمی است مگر شما اثبات نمایید صلح شده و برادرتان دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
برادر شما باید اعتراض ثالث نسبت به ملک بدهند ولی از انجایکه سند رسمی ندارید باید بصوزت دادخواست جداگانه پیگیری نمایید