مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلا من از دونفر شکایت کردم بابت مزاحمت و توهین در محل کسب و کار.که حکم صادر شده :متهم ردیف اول در باب توهین به 10میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و متهم ردیف دوم در باب توهین 160ملیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت.از باب مزاحمت در محل کسب و کار 160ملیون ریال بدل از 8ماه حبس تعزیری و پرداخت 160ملیون ریال جزای نقدی بدل از 40ضربه شلاق تعزیری محکوم مینماید.بدیهی است طرفا یک مجازات اشد درباره متهم ردیف دوم قابل اجرا میباشد.رای صادره حضوری محسوب ظرف 20روز پس ازابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان میباشد.
حالا سوالاتم اینه
1-من نمیدونستم در خواست اجرائیه باید بدم. و حدود یکسال ازین داد نامه میگذره چطوری بفهمم حکم اجرا شده یا نه؟
2-همه این حکم ها براشون اجرا میشه یا فقط یکی از اونا اجرا میشه و با پول میتونن کل حکم رو نقدی پرداخت کنن!؟
3-اگر بخوام این حکم در حضور خودم اجرا بشه چیکار کنم؟
4-واگر بخوام منوط به دریافت مبلغی خسارت رضایت بدم الان دیگه امکان پذیر هست یا نه؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وفت سلام خدمت شما کاربر محترم سوالی که مطرح فرمودید چندین نکته دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز نیست
یکیشون
جزای نقدی که دیدن ندارد
خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص سوال یک نیازی به درخواست صدور اجرائیه نیست.
در پرونده های کیفری نیازی به درخواست صدور اجرائیه نیست .
طبق رأی دادگاه حکم اجرا میشه و صرفا متهم به مجازات جزای نقدی محکوم شده است.
در حال حاضر با توجه به توضیحات ارائه شده حکم اجرا شده و حکم در حضور شما اجرا نمی شود و نیازی به رضایت شما نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شعبه صادر کننده رای مراجعه نمایید
و فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد
خیر امکان ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حکم اشد در مورد ایشان اجرا میشود
خیر امکانش وجود ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1- اجرای احکام کیفری نیاز به صدور اجرائیه ندارد . پرونده به اجرای احکام کیفری ارجاع و شما می بایست به آنجا مراجعه و پرخواست اجرای حکم نمایید .2- مجازات اشد اجرا می شود 3- نیازی نیست چراکه جریمه به حساب خزانه واریز می شود 4- ابتدا با ه اجرای احکام مراجعه نمایید آیا حکم اجرا شده یاخیر، اگر اجرا شده رضایت شما منتفی است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در پرونده کیفری نیازی به صدور اجراییه نیست ولی از طریق شعبه روند اجرای حکم را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این حکم برای اجرا باید قطعی شود یعنی مهلت تجدیدنظرخواهی تمام شود و محکوم علیه اعتراض نکند یا اگر اعتراض کرد حکم قطعی ار شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

1)نیازی به درخواست صدور اجرائیه نیست.2)توجه به توضیحات ارائه شده حکم اجرا شده و حکم در حضور شما اجرا نمی شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

از طریق اطلاعات قضایی مستقر در دادگستری کل یا دادسرا میتونید متوجه بشید که کدوم شعبه ی اجرای احکام هستش و نیازی به درخواست اجرای حکم از طرف شما تدنداره و درحضور شما امکان اجرا نیست و مطمعن باشید پرونده اجرا شده

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

1_به شعبه مربوطه مراجعه نمایید از آن طریق متوجه می شوید حکم تابحال اجرا شده یا نه
2_جریمه ها جزای نقدی بدل از شلاق و حبس می باشد پس می توانند با پرداخت جریمه از مجازات شلاق وحبس رهایی یابندوبدلیل تعددجرم ازنوع معنوی مجازات اشدفقط اجرامیشود
3_چیزی نیست که لازم باشد در حضور شما اجرا شود جزای نقدیست
4_اگرتابحال اجرانشده باشدبله امکان پذیراست برای این کار به طرفین مراجعه درخواست خود را مطرح نمایید بدیهی است میزان کمترازحکم رابایدازایشان درخواست کرد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. هر دو بجای حبس به جریمه نقدی محکوم شدتد که پس از قطعیت پرونده به اجرای احکام فرستاده میشودو از آنها گرفته میشود و در صورت عدم پرداخت زندانی میشوند و نیازی به حضور شما نیست ولی می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به درخواست صدور اجراییه نمیباشد یکی از آنها قابلیت اجرا دارند خیر خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون حکم جزائی است نیزامند صدور اجرائیه نمی باشد برای اطلاع از روند از طریق سایت عدل ایران بخش اطلاع رسانی در خصوص پرونده بررسی نمایید یا به شعبه مربوطه مراجعه کنید ،
حکم در خصوص همگی اجرا می شود و همانطور که در حکم هم قید شده جزای نقدی تماما بدل است و پرداخت آن دیدنی نیست که بخواهید ببینید