مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اجرای احکام

شکایتی از یک منطقه شهرداری درباره فروش ملک به شهرداری داشتیم پس از دو سال که شهرداری ملزم به پرداخت گردید و اجرای حکم هم ابلاغ شد شهرداری یک لایحه رفع توقیف روی پرونده گذاشته به ما میگویند اجرا یک سال عقب افتاد به همین راحتی حقوق ما تضییع شده چه کاری میتوانیم انجام دهیم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قانونی در خصوص مهلت زمان 1 ساله برای اجرای حکم شهرداری ها وجود دارد چاره ای به جز صبر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید از اجرا احکام شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شهرداری ها میتوانند درخواست مهلت 1 سال برای اجرای حکم نمایند