مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم نفقه فرزند

سلام من برای نفقه فرزندم اقدام کردم پدرش قبول مرده ماهیانه مبلغ 1200 پرداخت کنه و حکم قطعی اومده و من ایشون پرداختی نداشتن و من برای اجرای حکم اقدام کردم و گفتن که باید از طریق عدل ایران نوبت بگیرم ولی هرچی میزنم تو شهریور تکمیل برای مهر هم میزنه بیشتر از 30 روز نوبت نمیده من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله چاره ای نیست بدون نوبت در این شرایط راه نمیدهند. سریع همین نوبتها را تا پر نشده بگیرید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست هرچند روز یکبار به سایت مراجعه کنید و در صورت وقت خالی نوبت بگیرید.

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام هر شب قبل از ساعت 12 نیمه شب وارد سایت شوید اطلاعات را وارد کنیدو فقط انتخاب تاریخ رو دقیقا بعد از 12 شب انجام دهید و چند روز امتحان کنید تا ان شاء الله موفق شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کافی نت نوبت اجرای احکام را اخذ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از ساعت 12 شب به بعد هر شب میتوانید وقتهای خالی را رزرو نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متاسفانه اجرای احکام به همین صورت است. شما باید دوباره سعی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
12 شب احتمال توفیق برای اخذ وقت بسیار است