مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

همسر سابقم دوماهه که نفقه فرزندم را پرداخت نکرده میخواستم بدونم به کجا باید برم واسه طرح شکایت

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

دادسرا میتوانید شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم به دادسرا میتوانید شکایت کنید با عنوان ترک انفاق که در آنجا مجازات میشود اما پولی پرداخت نمیشود بابت مطالبه پول نفقه می توانید به شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به یکی از دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید ودادخواست بنویسید وطرح دعواکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید و سپس دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه یا دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید