مشاوره حقوقی رایگان - توقف موقت اجرای حکم محکوم مالی

با سلام. بنده از شخصی طلب داشتم و از ایشان شکایت کردم که به دلیل نداشتن مال تقاضای ماده سه کردم و اجرای حکم برای زندانی شدنش را گرفتم. ولی در این بین فرد مورد نظر از زندان آزاد شد و پس از اینکه فهمید بنده هم حکم زندانی شدنش را گرفتم گفت ماهانه مبلغی را به حساب بنده میریزد و از من تقاضا دارد که حکم را اجرا نکنم و تا به حال چند میلیونی ریخته است. حالا در این بین چگونه می توانم تقاضای توقف موقت اجرای حکم بنمایم؟ میتوان از طریق ارسال لایحه به صورت سیستمی از طریق دفاتر قضایی اقدام کنم؟ چون شهر شاکی بنده و شهری که در آن شکایت ثبت کردم متفاوت هست و متاسفانه در حال حاضر بنده در شهر سومی ساکن هستم و امکان رفت و آمد برایم سخت هست؟! ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان لایحه را تنظیم و اقدام نمایید