مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

باسلام من علیه کارفرما در اداره کار شکایت کردم کارفرما محکوم شد الان پرونده در اجرای احکام مدنی دادگستری هست الان کارفرما منو تهدید میکنه برو هرکاری میتونی بکن من یه قرون نمیدم الان من چکار کنم

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . درخواست توقیف حسابهای بانکی و توقیف خودرو و یا ملک تحویل اجرای احکام بدید

آمنه فردی ترکمانی

سرکار خانم آمنه فردی ترکمانی :

سلام شما میتوانید در مرحله اجرای احکام ، درخواست توقیف اموال کارفرما( محکوم علیه) یا در صورت عدم شناسایی اموال وی درخواست صدور حکم جلب. و بازداشت وی را نمائید
چنانچه به امر غیر قانونی تهدید میکنند از طریق دادسرا و طرح شکایت کیفری قابل پیگیری است

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام باید از دادورز پرونده سوال بفرمایید ولی اگر محتوای تهدید کارفرما مجرمانه است میتوانید علیه او شکایت کنید