مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پرداخت نشده کارگر

باسلام . احتراما برادر اینجانب مدتی در واحدی از دانشگاه آزاد بصورت کارگر روز مزد مشغول به کار بوده . بعد از اینکه ریاست دانشگاه تغییر یافته و تعدادی از مسئولین قبلی بدلیل تخلف مالی مورد بازخواست قرار میگیرند تعدادی از کارگران اخراج میشوند در حالیکه چند ماه از حقوقشان پرداخت نشده و چندین ماه هم گذشته حالا بعد از شکایت در وزارت کار منطقه نماینده دانشگاه در دادگاه حاضر نشده و دادگاه از برادر اینجانب مدارک مستدل میخواهد. بفرمائید چه کنیم؟ متشکر

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر قراردادی در بین نباشد تا رابطه کارگری و کارفرمایی رو اثبات کنه، میتونه استشهادیه از سایر کارکنان امضا کنه و بعنوان مدرک مثبته بده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
برادر شما کارگر روز مزد بوده است
و این خود یعنی تسویه امر در پایان هر روز
لذا اگر می خواهید به حق خود برسید از بیان این نام صرفه نظر نمایید
شما به یک لایحه و یا درخواست قوی نیاز دارید تا در اداره کار پیروز شویددر هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام" به موجب قانون کار ، قرارداد کار ، هم قرارداد شفاهی را شامل می شود و هم قرارداد کتبی . اگر قرارداد کار کتبی ندارید می توانید با شهادت شهود به ویژه شهادت همکاران و یا تقاضای اعزام بازرس کار به محل کارگاه به منظور انجام تحقیقات محلی و میدانی و ملاحظه پرونده پرسنلی کارگر ، ادعای خود را در مراجع تشخیص و حل اختلاف اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی محل اقامت کارگاه به اثبات برسانید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولاً اینکه شما به فکر برادرتان هستید جای ستایش است.دوماً فرمایش همکارم آقای گنجی نظر اینجانب نیز است.یاالله

یک وکیل

سلام. جناب آقای زارع و گنجی پاسخ کامل را فرمودند چنانچه قرارداد کتبی ندارید با شهادت شهود این امر را اثبات نمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در صورت نداشت قرارداد با شهادت شهود و همچنین در خواست تحقیق بازرس اداره کار و انجام تحقیقات ایشان میتوانند به حقوق خود دست یابند
در ضمن بنده با نظر همکار محترم جناب جلایری نیا مبنی بر اینکه از کلمه روز مزد استفاده نفرمایید موافقم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام پاسخ همکاران محترم کامل است