مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و خسارت

با درود
بنده دوسال پیش حادثه در کارگاه داشتم با پیشنهاد کارگاه ساختمانی و استفاده از بیمه کارگاه با مستندات اورژانس و هزینه ها به بیمه مراجعه نمودم و پزشک معتمد بیمه حدود 5 در صد غرامت تشخیص داده و چک آن توسط بیمه صادر شد با مشورت پزشک خودم و صبر و انجام معالجات و فیزیو تراپی که کار به عمل نکشه مدت دوسال مداوا روی پام انجام دادم که بهتر شده بعد از پیگیری از بیمه برای دریافت خسارت گفته شده دوباره باید معاینه بشید و نامه پزشک در مورد طول درمان بیارید و پرونده مختومه شده آیا این درست است و بعد از معاینه کم یا زیاد شدن غرامت تکلیفش چطور میشه آیا حق بنده با این پرونده ضایع خواهد شد؟ شکایت از کارفرما خودم که پیمانکار کارگاه بوده چطور باید صورت بپذیره؟
متشکرم

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
شما مشخص نفرمودید که اصلا به دادگاه هم مراجعه ای داشتید یا خیر؟
و اینکه ایا اونچک5درصد رو هم نگرفتید شما؟

یک وکیل

سلام " اگر شکایت نکرده اید به دادسرای محل وقوع جرم بابت شکایت و رسیدگی و صدور حکم دریافت دیه بابت جراحات و صدمات وارده ناشی از مسئولیتهای مدنی کارفرما مراجعه نمائید تا با معرفی به پزشکی قانونی میزان دیه شما تعیین و مشخص گردد . سایر هزینه ها قابل مطالبه نیست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
نگران نباشید
بیمه تنها در صورتی حق شما را می دهد که شکایت کنید و این تنها راه است ولی نگران پیمانکار هم نباشید
شما می توانید از طریق محاکم حقوقی نسبتبه احقاق حق خود اقدام نمایید
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایس همکارم جناب آقای گنجی مفید وکامل بود.یاالله

یک وکیل

بنده با همکار محترم جناب آقای گنجی همنظر هستم

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام شما می توانید با مراجعه به دادسرای محل وقوع حادثه شکایتی مبنی بر مطالبه دیه علیه کارفرما طرح نمایید. در این صورت دادسرا شما را به پزشک قانونی جهت اعلام صدمات و تعیین میزان دیه یا ارش معرفی خواهد کرد .