سلام " مشاغل سخت و زیان آور آئین نامه خاص خودش را دارد که به مشاغلی گفته می شود که در اثر عوامل فیزیکی ، شیمیائی ، مکانیکی و بیولوزیکی محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال بیمه شده تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیتهای طبیعی ( جسمی و روانی ) در وی ایجاد می شود که نتیجه آن بروز بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن می باشد . تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل و نوع آن در هر کارگاه با بررسی سوابق ، انجام بازدید و بررسی شرایط کار حسب مورد توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت و بازرسان وزارت کار و با تائید آن توسط کمیته استانی موضوع این آئین نامه انجام می گیرد . با تعریفی که از مصادیق مشاغل سخت و زیان آور ارائه شد به نظرم بعید می آید رانندگی وسیله نقلیه جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب گردد . با این حال مرجع رسیدگی به شکایت در این زمینه هیئت های تشخیص و حل اختلاف محل وقوع کارگاه هستند . اگر به تشخیص مراجع ذیصلاح ، شغل رانندگی وسیله نقلیه جزء مشاغل سخت و زیان آور شناخته شود با در دست داشتن قرارداد کاری که شغل شما را راننده قید نموده و درصورت در اختیار نداشتن قرارداد کار، با گواهی شهود و یا تقاضای بازدید بازرسان کار جهت تحقیقات محلی و رویت پرونده پرسنلی شما در کارگاه ادعای خود را به اثبات برسانید . سابقه پرداخت بیمه شما در شغل جدید ارتباطی به مشاغل سخت و زیان آور پیدا نمی کند و مقررات بیمه ای عمومی خودش را دارد .
نیاز به توضیح بیشتر و بفرمایید مربوط به کدام شهرستانه تو تلگرام به همین شماره ارسال کنید
با سلام صرف نظر از صحت و سقم عمل مدیر مربوطه چنانچه کار شما قبلا سخت و زیان آور محسوب می شده تغییر بعدی عنوان شغل شما خللی به سابقه قبلی و نوع کار وارد نمی کند. دو سال آخر ملاک تعیین میزان مستمری بازنشستگی است نه نوع آن.
پرونده شما نیاز ب بحث بیشتری دارد مشابه این پرونده قبلا هم داشته ام جهت مشاوره بیشتر می و تدوین لایحه قوی در این خصوص می توانید به همکاران دادراه و یا به اینجانب مراجعه نمایید 09159249885 بین ساعات 18 الی 20 قبل از تماس پیامک ارسال دارید با تشکر
سلام علیکم.نظر حقیر نیز همان نظر همکارم جناب گنجی است.یاالله
با نظر جناب آقای گنجی موافقم
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.