سلام علیکم.نظر حقیر نیز همان نظر همکارم جناب گنجی است.یاالله
پرونده شما نیاز ب بحث بیشتری دارد مشابه این پرونده قبلا هم داشته ام جهت مشاوره بیشتر می و تدوین لایحه قوی در این خصوص می توانید به همکاران دادراه و یا به اینجانب مراجعه نمایید 09159249885 بین ساعات 18 الی 20 قبل از تماس پیامک ارسال دارید با تشکر
با سلام صرف نظر از صحت و سقم عمل مدیر مربوطه چنانچه کار شما قبلا سخت و زیان آور محسوب می شده تغییر بعدی عنوان شغل شما خللی به سابقه قبلی و نوع کار وارد نمی کند. دو سال آخر ملاک تعیین میزان مستمری بازنشستگی است نه نوع آن.
با نظر جناب آقای گنجی موافقم
نیاز به توضیح بیشتر و بفرمایید مربوط به کدام شهرستانه تو تلگرام به همین شماره ارسال کنید
سلام " مشاغل سخت و زیان آور آئین نامه خاص خودش را دارد که به مشاغلی گفته می شود که در اثر عوامل فیزیکی ، شیمیائی ، مکانیکی و بیولوزیکی محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال بیمه شده تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیتهای طبیعی ( جسمی و روانی ) در وی ایجاد می شود که نتیجه آن بروز بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن می باشد . تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل و نوع آن در هر کارگاه با بررسی سوابق ، انجام بازدید و بررسی شرایط کار حسب مورد توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت و بازرسان وزارت کار و با تائید آن توسط کمیته استانی موضوع این آئین نامه انجام می گیرد . با تعریفی که از مصادیق مشاغل سخت و زیان آور ارائه شد به نظرم بعید می آید رانندگی وسیله نقلیه جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب گردد . با این حال مرجع رسیدگی به شکایت در این زمینه هیئت های تشخیص و حل اختلاف محل وقوع کارگاه هستند . اگر به تشخیص مراجع ذیصلاح ، شغل رانندگی وسیله نقلیه جزء مشاغل سخت و زیان آور شناخته شود با در دست داشتن قرارداد کاری که شغل شما را راننده قید نموده و درصورت در اختیار نداشتن قرارداد کار، با گواهی شهود و یا تقاضای بازدید بازرسان کار جهت تحقیقات محلی و رویت پرونده پرسنلی شما در کارگاه ادعای خود را به اثبات برسانید . سابقه پرداخت بیمه شما در شغل جدید ارتباطی به مشاغل سخت و زیان آور پیدا نمی کند و مقررات بیمه ای عمومی خودش را دارد .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.