مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام در شرکتی کار میکنم که حقوقی که به من داده میشه کمتر از حقوقی هست که برای یک کارگر درنظرگرفته شده است روزی 10ساعت کار باحقوق ماهی 800 هزار راهی هست که به حقم برسم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " کارفرمایان موظفند حداقل حقوق و مزایای قانونی ( حق السعی ) را که شورایعالی کار در آخر هر سال تصویب و برای اجرا در سال بعد (جدید) به موجب بخشنامه به کلیه کارگاههای مشمول قانون کار ابلاغ می نماید رعایت نمایند . کلیه دریافت های قانونی که کارگر به اعتبار قرارداد کار اعم از مزد یا حقوق ، کمک عائله مندی ، هزینه های مسکن ، خواربار ، ایاب و ذهاب ، مزایای غیرنقدی ( در صورت وجود ) ، پاداش افزایش تولید ( در صورت وجود ) ، سود سالانه و نظایر آنها ( در صورت وجود ) دریافت می نماید را حق السعی می نامند . جهت احقاق حق خود می توانید به هیئت تشخیص اداره کار محل وقوع کارگاه خود مراجعه و طرح شکایت نمائید . البته پس از طرح شکایت و انقضاء مدت قرارداد ، اینکه کارفرما عذر شما را نخواهد و قراردادکار شما را تمدید کند خدوند عز وجل عالم است ! اگر با حقوق توافقی مشغول به کار شده اید حتی کمتر از حداقل قانونی ، پیشنهاد می کنم مصالحه کنید و از شکایت درگذرید مگر اینکه دیگر نخواهید در کارگاه مربوطه به فعالیت خود ادامه دهید .

یک وکیل

می توانید به اداره کار مراجعه و شکایت نمایید زیرا کارفرمایان موظف به پرداخت حداقل حقوق مقرر از سوی اداره کار هستند

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر محترم کلیه کارفرمایان موظفند حداقل حقوق قانون کار(حقوق و مزایای قانونی را که شورایعالی کار در آخر هر سال تصویب و برای اجرا در سال جدید به موجب بخشنامه به کلیه کارگاههای مشمول قانون کار ابلاغ می نماید را رعایت کنند که به مجموع دریافتی کارگر حق السعی گفته میشود لذا این مبلغ نباید از حداقل تعیین شده بشرح فوق کمتر باشد، بنابراین شما میتوانید به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل کار خود مراجعه نموده و با توجه به ساعات کار انجام داده خود مطالبه مابه التفاوت حقوق و مزایا و البته سایر مطالبات خود را درخواست نمائید که مرجع مزبور طی هیأت تشخیص و با اعتراض به رأی آن نیز هیأت حل اختلاف رسیدگی کرده و رأی مقتضی را صادر خواهد نمود.لیکن ادامه همکاری شما با کارفرمای طرف دعوی با مشکل مواجه خواهد شد در آنصورت نیز در صورت اخراج بدون موجه قانونی نیز میتوانید بازگشت بکار و در صورت عدم امکان ادامه همکاری نیز درخواست استفاده از بیمه بیکاری را بنمائید.موید باشید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
کاففرما موظف است مطابق قانون کار حداقل میزان دستمزد را که در ان سال اعلام میشود پرداخت نماید و در صورت شکایت به هیات تشخیص اداره کار از این طریق به حق خود در اینخصوص خواهید رسید اما همانطور که همکار محترم جناب اقای گنجی فرمودند باید مراقب عواقب کار و عدم تمید قرارداد خود از سوی کارفرما نیز باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به اداره کار حوزه محل کارتان مراجعه وشکایت نامه تنظیم وتقدیم کنید.یاالله

یک وکیل

با سلام کارفرما موظف است حداقل های حقوق ومزایای قانون کار را پرداخت نماید. و.مدت زمان کارکرد در هفته هم 44 است پس می توانید به اداره کار محل شرکت مراجعه و دادخواست خود را تقدیم نمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند