مشاوره حقوقی رایگان - باورس زمین مزروعی

با سلام خدمت شما بزرگوار یک سوال در مورد تفکیک و تغییر زمین مزروعی باورس در نزدیکی قزوین از شما داشتم حدود 23سال است که این زمین را در حدود 154هکتار ارتش خریداری نموده وبه کارمندان ارتش و افراد غیر نظامی دیگر فروخته است 2839عضو دارد بعد 23سال انها نتوانسته این زمین را تغییر کاربری وتفکیک کنند لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چگونه می توانم اقدام به تفکیک و تغییر کاربری سهم خودم از این زمین که 468متر می باشد کنم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به تنهایی امکان ندارد
شما باید از طریق تعاونی مسکن ارتش پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا با وقت گذاشتن و مطالعه دقیق مدارک شما راه حل قانونی را انجام دهد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به تنهایی نمی توانید اقدام نمایید مگر اینکه شکایت الزام مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ،
بدوا برسی و پیگیری های لازم را از طریق ارگان مربوطه انجام دهید و سپس اقدام مقتضی را مبذول فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه حضوری به ارگان مربوطه پیگیر شوید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز انجام اینکار از عهده یکنفر سهامدار ساخته نیست شما باید جمعی اقدام کنید تانتیجه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک از نظر کاربری و موقعیت مکانی و جغرافیایی دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

زمین مزروعی قانون خاص دارد، قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و لذا بستگی به استان و شهر دارد برای تفکیک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تعاونی مسکن ارتش پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا از طریق تعاونی بنیاد مسکن اداره خود اقدام نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اگر ملک دارای سابقه ثبتی است و عملیات ثبتی خاتمه یافته به ثبت محل مراجعه کنید وگرنه دادگاه صالح است. البته در خصوص اراضای مزروعی با سایر قوانین هم باید توجه داشت مثل قانون جلوگیری از تفکیک زمین های زراعی و قس علیهذا

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت حق اقدام حقوقی به صورت مستقل هم برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت تفکیک به اداره ثبت وحهت تغییر کاربری حسب نوع کاربری زمین باید به شهرداری با اداره جهاد مراجعه شود البته با وضعیت فعلی زمین بعید است به نتیحه برسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما همچنین تمام ایادی قبلی باید مشخص شود