مشاوره حقوقی رایگان - سند مسکونی

سلام. می توان برای زمین با کاربری کشاورزی در روستا که 4 سال است به باغ تبدیل شده سندم با کاربری مسکونی گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تغییر کاربری در اراضی زراعی باعثی با مجوز اداره جهاد کشاورزی صورت پذیرد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

تغییر کاربری در اراضی زراعی با مجوز اداره جهاد کشاورزی باید صورت پذیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تغییر کاربری در اراضی زراعی با مجوز اداره جهاد کشاورزی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر داخل بافت نباشد به هیچ عنوان مجوز نمی دهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیرمگر زمین جز طرح هادی باشد ویا اگر خارج بافت است باید از اداره جهاد کشاورزی مجوز بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره جهاد کشاورزی مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق سازمان مربوطه موضوع را پیگیری کنید