مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین مسکونی به صنعتی

سیصد هشتاد زمین رو خریداری کردم
که کاربری مسکونی داره
خودم تو شغل پخش مواد غذایی هستم
الان تصمیم دارم داخل زمینم سوله بسازم برای نگهداری مواد غذایی و بهداشتی که بنیاد مسکن بهم گفت حق ساخت سوله نداری باید تغییر کاربری بگیری که میگن باید تغییر کاربری سوله صنعتی بگیری
حالا میخوام بدون با توجه به اینکه من کارم تولیدی نیست وشغلم هیچ سرصدایی هم نداره بهم مجوز ساخت سوله میدن تو زمینی که کاربریش مسکونیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اول باید تغییر کاربری دهید و موضوع در کمیسیون ماده 5 شهرداری رسیدگی و در صورتی که مجوز تغییر کاربری صادر شد اقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درخواست خود مبنی بر تغییر کاربری ثبت و منتظر رسیدگی شوید. تامجوز تغییر کاربری نداشته باشید در صورت اقدام شهرداری و بهداشت در هر زمان میتوانند مانع از کارشما شده و درگیر مشکلات بعدی خواهید شد. از طریق قانونی اقدام کنید