مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین با ساخت بنای بدون مجوز

زمینی ساخته شده برای استفاده کارواش خریده ام و سپس فروخته ام ملک فوق در حال بهره برداری میباشد . اعمال ماده 100 از طرف شهرداری گردیده است . و باید زمین فوق تغییر کاربری داده شود و شهرداری مبلغ زیادی میگیره. یعنی این ملک خریداری کرده ام 320 میلیون و300ملیون فروخته ام جریمه ماده 100 مبلغ 329ملیون به اضافه عوارض مبلغ 90میلیون محکوم به پرداخت کرده است. در صورتی که من زمین و بنای موجود فروخته ام. اما متاسفانه هزینه تغییر کاربری تجاری که ارزش ملک چندین برابر میگردد. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسبت به عوارض اعتراض دارید می‌تواند ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ور صورت اعنراض به عوارض به دیوان عدالت مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین فوق تجاری نبوده و شما در مبایعه نامه ، زمین را به عنوان
ملک تجاری فروخته باشید ، پرداخت عوارض بر عهده شما است و باید پرداخت نمایید و میتوانید به رای کمیسیون ماده 100 اعتراض نمایید و شکایت کنید یا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فروخته اید دیگر شما ضامن جریمه نیستید و مالک جدید باید جریمه را پرداخت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر فروخته اید بسته به مفاد قرارداد که با چه کاربری انتقال داده اید مالک جدید مسئول پرداخت می باشد