مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین باغی به مسکونی

با سلام و عرض ارادت؛
اینجانب در سال 1398 اقدام به خرید زمینی به مساحت 203 مترمربع در استان مازندران، شهر فرح آباد ساری، روستای... نمودم.طبق استعلام از بنیاد مسکن استان مازندران زمین فوق در داخل بافت طرح هادی روستا قرار داشته و کاربری آن باغی بوده است. اینجانب پس از اطمینان از داخل بافت بودن زمین و صحبت با دهیار تصمیم به ساخت بنا نمودم تا پس از اتمام کار از طریق کمیسیون ماده99 جریمه شوم.لذا بنای مذکور را ساختم و پرونده بنده نیز در کمیسیون ماده99 مطرح و بنده جریمه شدم.پس از پرداخت جریمه نیز پایان کار بنای ساخته شده را نیز دریافت نمودم.سپس پیگیر دریافت سند مالکیت تکبرگ شدم که این مورد نیز انجام شد.در سند تکبرگ بنده ذکر شده است که ششدانگ عرصه و اعیان.اما در پشت توضیحات سند در آخر یک کلمه تحت عنوان شرح کاربری باغی ذکر شده است.
حال سئوال بنده اینستکه جریمه ای که بنده طبق کمیسیون ماده99 پرداخت نمودم آیا به عنوان تغییر کاربری از باغی به مسکونی به حساب نمی آید؟
و اگر بنده مجدد باید درخواست تغییر کاربری از باغی به مسکونی در بنیاد مسکن بدهم، اولا آیا آنها می‌توانند از تغییر کاربری حتی با پرداخت هزینه آن، امتناع نمایند؟
ثانیا در صورت نیاز به پرداخت هزینه تغییر کاربری از باغی به مسکونی، آیا بنده باید به اندازه کل مساحت زمین(عرصه) به متراژ 203 مترمربع اقدام نمایم یا اینکه سطح اشغال زمین توسط بنا( اعیان) که قبلا جریمه آنرا بر اساس کمیسیون ماده99 پرداخت نموده ام از مساحت کل عرصه کم خواهد شد و بنده باید تنها هزینه تغییر کاربری باقیمانده عرصه(پس از کسر مساحت اعیان) را به روز پرداخت نمایم.
تقاضا دارم بنده را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید و تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند گرفتید دیگر مشکلی نیست