مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

با سلام. در سال 92 بر اساس طرح جامع تفصیلی اقدام به اخذ سند با کاربری مسکونی نموده ایم و در دو قطعه از آن نیز اقدام به اخذ پروانه ساخت و ساخت آپارتمان شده است. بعد از اخذ مبالغی زیاد از طرف شهرداری بابت تفکیک و صدور سند تفکیکی برای هر پلاک شهرداری با اعلام نوع کاربری به اداره ثبت اداره ثبت نیز اقدامات اولیه برای صدور سند را نموده است و حتی سهم شهرداری برای تفکیک نیز پرداخت شده است. حدود یک ماه قبل برای اخذ پروانه برای یکی دیگر از پلاک ها اقدام شد و همه مراحل صدور پروانه طی شد و نقشه ترسیم و به نظام مهندسی ارسال شد. در همین میان شهردار عوض شد و شهردار جدید از صدور پروانه امتناع میکند و اعلام میدارد که از کل قطعات فقط همین قطعه باغی می باشد و باید به کمیسیون ماده 5 ارسال گردد.
چطور امکان دارد سند مالکیت مسکونی داشته باشیم اداره ثبت در حال صدور سند تفکیک باشد و شهرداری سهم خود را اخذ کرده باشد و همه پلاک ها مسکونی باشد و فقط یک پلاک که چسبیده به باقی پلاک ها هست مسکونی نباشد و باغی باشد؟

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

سلام اقدام شهرداری غیر قانونی است. قابل شکایت در دیوان عدالت اداری