مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانتی

با سلام وقت بخیر
بنده در سال گذشته دویست میلیون از شخصی گرفتم تا با ان کار کنم و ماهیانه پولشو پس بدم و سیصد میلیون سفته بهش دادم
حال بعد از گذشت مدتی که حدود 130 میلیون بهش دادم اومده سفته ها رو هم به اجرا گذاشته
قراردادی بین ما رد نشده
ایا اگر هفتاد میلیون باقی مانده رو به حساب ایشون واریز کنم میتونم سفته ها رو استرداد کنم
و راه دفاع چی هست در این مورد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اسناد تجارتي علي الخصوص سفته از امور فني است
و نيازمند رؤيت مدارك و اسناد و سند تجارتي و واخواست و امثال آن مي باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر 70 میلیون بهش بدی و راضیش کنی که کل 300 م سفته را عودت بدهد خوبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در لاشه سفته امده باشد بابت ضمانت در حد یک رسید عادی قابل پیگیری است . اما اگر تعهدات شما اجرا شده باشد مشکلی پیش نمی اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود شرایط و مدت و ضمانتی بودن سفته قراداد را اثبات و استرداد لاشه سفته ضمانتی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قراداد را اثبات و استرداد لاشه سفته ضمانتی را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر در لاشه سفته امده باشد بابت ضمانت در حد یک رسید عادی قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصل پول و خسارت تأخیر را باید پرداخت نمایید

شما باید در جلسه دادرسی با ارائه مستندات و دلایل اثبات نمایید که فقط هفتاد میلیون بدهکار هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدارکی در دست دارید که بتوانید استناد نمایید که سفته مذبور ضمانی بوده است می توانید در صورت به اجرا گذاشتن سفته مذبور تحت عنوان خیات در امانت از ایشان شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر راه دفاع استناد به ربوی بودن پول میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه بدید تا ببینید پاسخ چیست و سپس دادخواست بدید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خیانت در امانت بوده میتوانید اقدام کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای با ذکر موارد مذکور در سؤال برای ایشان ارسال کنید . برای واریز هفتاد میلیون زمانی را معین نموده و شرط واریز مبلغ باقیمانده را استرداد سفته ها قرار دهید .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید اثبات کنید که سفته ها بابت ضمانت این وجه بوده بنظر اظهارنامه ای ارسال و اعلام واریز الباقی وجه 70تومان را به ایشان بابت بدهی خود و درخواست شماره حساب برای واریز وجه اعلام نمایید و دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و بعد از آن اگر نتیجه ای نگرفتید می توانید پول را به حساب دادگستری سپرده کرده و دادخواست استرداد مطرح نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته ثبت نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اصل بر وجود دین می باشد مگر اینکه اثبات نمایید سفته ها برای ضمانت بوده

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اکنون لزومی به پرداخت ندارید. مستندات پرداخت وجه سفته را به دادگاه ارائه کنید.منتطر رای دادگاه باشید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

پرینت واریزی های خود را به همراه با لایحه مطالب مذکور به دادگاه ارائه شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه سفته تقدیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ادعای خود مبنی بر قرض بودن این مبلغ و ضمانت بودن سفته را در دادگاه ثابت کنید

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام بله در صورت عدم استرداد سفته ها می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با درود
چنانچه مراوده مالی دیگری بین شما وجود نداشته باشد ، احراز این امر با ادله ای همچون شهود و یا واریز وجه به حساب شخص مبنی بر وجود رابطه کاری و اینکه عدم وجود دین خود را قبل از صدور سفته اثبات نمایید، به هر حال ضمانتی بودن سفته ها رو باید به اثبات برسونید