مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانتی

با سلام و خسته نباشید
من دو فقره سفته به بنگاه برای ضمانت مادرم که برای قولنامه صوری که همین بنگاهی نوشته بود دادم که هر کدوم از سفته ها 50 میلیون تومنه.
حالا وقتی که رفتم سفته ها رو بگیرم طرف نمیده و میگه من سفته ها رو گذاشتم اجرا تا تکلیف مشخص بشه
حالا چه خاکی رو سرم بریزم.حالا باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بنگاهی ملزم بوده که سفته ها را به شما مسترد نماید در صورتی که تحت نظراتحادیه املاک می‌باشد از طریق اتحادیه شکایت خود را طرح نمایید ودر نهایت بعلت عدم استرداد سفته ها. دادخواست استرداد را تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اولا معامله صوری باطل است و می توانید تحت خیانت در امانت شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخوست استرداد سفته هارا مطرح نمایید
از طریق صنف مربوطه شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست خیانت بر امانت ارایه دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک در سفته تحویلی عبارت جهت ضمانت را نوشتت باشید جای نگرانی نیست. ولی جهت جلوگیری از هر اقدام ایشان سریعا به اتحادیه املاک مراجعه کنید و شرح ما وقع داده و از مشاوراملاک شاکی شوید

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
می‌بایست صوری بودن معامله از طریق مرجع صالح مشخص گردد سپس ابتدا با اظهارنامه خواستار استرداد سفته ها شده در صورت استنکاف شخص نسبت به ثبت دادخواست استرداد اقدام نموده و ادله و مدارک خود از جمله شاهد یا هر ادله تکمیلی دیگر را به دادگاه جهت تحقق نتیجه ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست . اگر معامله صوری بوده چرا سفته داده اید ؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه بدهید و بعد شکایت کیفری خیانت در امانت.