مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با سلام درود
من مدتی در شرکتی فعالیت داشتم
کارفرما برای اینکه از ما ضمانت کاری داشته باشه اقدام به گرفتن چند فقره سفته سفید امضا از تمام پرسنل شرکت کرد
در حال حاضر 5 ماه است از اون شرکت امدم بیرون همش امروز فردا می‌کند و سفته های من را نمی‌دهد حتی حق و حقوقمم را نمیتوانم بگیرم از ترس اینکه سفته من را اجرا نزارد ممنونم میشم راهنمایم کنین باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

نسبت به سفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام این همه بیان می شود سفته به این صورت ندهید باز اقدام میکنید و در انتها مشکل روی مشکل دوست عزیز ابتدا اظهارنامه بدید و بعد دادخواست و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر تحویل نداد دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
بابت حق و حقوق خود از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر سفته به شما نمی‌دهد برگه دست نویس دهد که سفته ها جهت ضمانت بوده و ادعایی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر تحویل نداد دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
هم حقوق شما و هم استرداد سفته ها قابل پیگیریست ، طی اظهارنامه ای هم درخواست پرداخت حقوق و هم استرداد سفته ها را نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست استرداد لاشه سفته ثبت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس اقدام حقوقی مناسب انجام دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا اظهارنامه استرداد لاشه سفته و دادخواستی در این خصوص ارسال کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

علیه ایشان بایت استرداد سفته ها طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای حقوق تان می توانید از طریق اداره کار اقدام کنیم و بعد از انجام تعهدات خود میتوانید داد دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در ابتدا اظهار نامه و سپس دادخواست استردادلاشه سفته

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست استرداد سفته ها را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اخذ سفته از نیروی کار فاقد وجاهت قانونی است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد سفته ها را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه مهلتی برتی استرداد سفته ها به وی بدهید اگر آنها را به شما مسترد نکرد از طریق قضایی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای مطالبه حق و حقوق خود شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

و شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را به طرفیت کارفرما اقامه نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست استرداد لاشه سفته ها را مطرح کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام ضمن اخبار به حق از طريق اظهارنامه مي توانيد اقامه دعوي نماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت استرداد سفته ها بدوا اظهازنامه ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته ها را ثبت نمایید. کلیه حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل پیگیری و دریافت است