مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو

باسلام
بنده 4 سال در شرکت بیمه ای مشغول فعالیت بودم در پایان سال 1400 تعدیل نیرو شدم در حالی که شرکت از لحاظ مالی در سطح یک توانگری مالی بوده و نسبت به سال قبل افزایش 108 درصدی داشته
حال از شرکت بیمه شکایت کرده ام آیا امکان بازگشت به کار وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

یک وکیل :

با سلام
نسبت به پیگیری شکایت اقدام نمایید در صورت اثبات ادعا امکان بازگشت به کار تحت شرایطی وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به رأی اداره کار دارد قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر غیر ارادی اخراج شده باشید می توانید بازگشت به کار را درخواست نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با رای اداره کار و در نهايت رای دیوان میتونید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت پایان قرارداد خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شکایت رو پیگیری نمایید نتیجه قابل پیش بینی نیست ، بستگی به رأی اداره کار دارد که در صورت اثبات ادعا امکان بازگشت به کار تحت شرایطی برایتان وجود دارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل پیشبینی نیست بستگی به رای اداره کار دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قرارداد به اتمام نرسیده است میتوانید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
باید در ابتدا بررسی شود که نوع قرارداد شما چیست. و اینکه قرارداد کتبی داشتید یا شفاهی توافق نمودید و 4 سال مشغول به کار شدید.
با این حال اگر قرارداد شما کتبی بوده باشد و تعدیل نیروی شما مصادف با پایان قراردادتان بوده باشد، نمیتوانید به کار خود برگردید.
اما اگر قرارداد شما پایان نیافته باشد، کارفرما مکلف است تا پایان قرارداد، تمامی حقوق و مزایا را به شما پرداخت کند.
اگر هم قرارداد کتبی نداشتید و شفاهی مشغول به کار شدید و همینگونه تمدید کردید، قرارداد کار شما در نوبت سوم دائمی شده و تا زمان بازنشستگی یا ازکار افتادگی، کارفرما حق اخراج شما را ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام شما در هر حال شکایت خودرا مطرح وپیگیری کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،دلیل تعدیل چه بوده؟ایا شرکت با برگشت شما موافقت دارد

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام، بستگ به نوع اخراج شما دارد، اگر مشکلی نباشد بله می توتنید