مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو، تسویه قانونی و بیمه بیکاری

با سلام و وقت بخیر من در یک شرکت ساختمانی از سال 91 به مدت 9 سال کار میکنم و قرار هست من را نیمه آبان ماه تعدیل کنند بیمه سال 1400 فقط خرداد و تیر و شهریور و مهر ماه رد شده است و هنوز قراردادی هم در سال جدید امضا نکردم و حدود یک سال حقوق و عیدی و سنوات طلب دارم و معلوم نیست چه زمانی با من تسویه میکنند، میخواستم بدونم برای گرفتن حق و حقوق قانونی و گرفتن بیمه بیکاری تا 15 آبان که در شرکت حضور دارم و بعد از آن چه کار باید انجام بدهم. با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جهت مطالبات خود به اداره کار دادخواست دهید.جهت بیمه بیکاری نیز نیاز به گرفتن عدم نیاز وبه اداره تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت
نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اداره کار مربوطه مراجعه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید