مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو شرکت خصوصی قبل از اتمام قرارداد

سلام و وقت بخیر
من تا پایان سال 1401 با شرکت قرارداد دارم اما شرکت تصمیم به تعدیل بنده گرفته است به دلیل نبود پروژه. امروز هم به من اطلاع دادن که دنبال کار دیگری بگردم.
حقوق نیروی کار در موضوع چیه و آیا کارفرما میتونه این کار رو انجام بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا پایان قرارداد باید حقوق و مزایای شما تادیه گردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با سلام‌باید مطابق قرارداد تا پایان مدت حقوق و مزایای کارگر را پرداخت کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید تا مابقی حقوق شما تا زمان پایان قرارداد به شما تعلق بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بگو اولا من تا پایان سال قرارداد دارم در ثانی اگر احراجم می کنید گواهی بدهید تا از بیمه بیکاری استفاده کنم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت از طریق اداره کار و بازگشت به کار هست اما در صورت عدم نیاز و 6 ماه رد بیمه، بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در اداره کار اقامه دعوا نمایید و درخواست بازگشت به کار را نمایید
و شما میتوانید با گرفتن نامه عدم نیاز از کارفرما ، در اداره کار درخواست بیمه بیکاری را نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اولا تاپایان قراردادشان باید به شما تعهداتشان اداکنند ثانیامیتوانید درصورت عدم برگشت به کار بیمه بیکاری دریافت کنیدازطریق اداره کار‌گیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اخراج بازگشت بکار را بخواهید ودر صورت نپذیرفتن کارفرما باید سالی 45روز حقوق ودستمزد سنوات پرداخت گردد