مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیروهای شرکتی

با سلام و احترام
در حال حاضر که طرح ساماندهی نیروهای شرکتی در مجلس مطرح هست ، آیا آب منطقه ای امکان تعدیل نیروهای شرکتی را دارد. از کجا می توانم پیگیری کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید
...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کارگزینی ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. به اداره مربوطه مراجعه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه سوال طرح شده در زمره سوالات حقوقی قرار ندارد و این سوال ، یک سوال غیر حقوقی می باشد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای پیگیری این موضوع، می‌توانید با واحد منابع انسانی آب منطقه‌ای خود تماس بگیرید و از ایشان در خصوص نحوه تعدیل نیروهای شرکتی در شرایط مختلف، اطلاعات بیشتری دریافت کنید.

در ضمن، طرح ساماندهی نیروهای شرکتی که در مجلس مطرح شده است، هنوز به صورت قطعی تصویب نشده است و در صورت تصویب، شاید نیاز به تغییر و تعدیل در قوانین و مقررات مربوط به تعدیل نیروهای شرکتی برای آب منطقه ای شما به وجود آید. بنابراین پیشنهاد می‌کنم تا این طرح به صورت قطعی تصویب شود، با واحد منابع انسانی آب منطقه‌ای خود تماس بگیرید و در خصوص نحوه اجرای این طرح، اطلاعات بیشتری دریافت کنید.

موفق باشید