احتمال جلب وجود دارد
اگر خانم شکایت کیفری ترک انفاق کند ممکن است مردمحکوم به حبس شود.
اگر احراز شود که مال داشته ، رسما خواستید و نداده زندان دارد
در صورت شکایت و محکومیت و عدم پرداخت
باسلام و عرض ادب طبق قانون، مرد در صورتی که از پرداخت نفقه زن خودداری کند و زن از طریق دادگاه درخواست نفقه دهد، اگر مرد محکوم به پرداخت نفقه شود و از پرداخت آن خودداری کند، دادگاه میتواند حکم به حبس وی بدهد. البته اگر مرد بعد از محکومیت، نفقه را پرداخت کند، دیگر حبس نخواهد داشت و تنها باید نفقهای که معوق مانده را پرداخت کند. با آرزوی موفقیت علی شیئی مقدم، وکیل پایه یک دادگستری
با سلام، در خصوص نفقه تحت دو عنوان امکان طرح دعوی وجود دارد: 1) مطالبه نفقه 2) ترک انفاق اگر خواسته، مطالبه نفقه باشد و حکم قطعی صادر شده باشد، در این حالت مدیون اگر نپردازد و اعسارش نیز ثابت نشود، تا زمان پرداخت، در صورت درخواست طلبکار زندانی میشود. اما اگر تحت عنوان ترک انفاق شکایت صورت گرفته باشد، احتمال محکومیت زوج به حبس به عنوان مجازات وجود دارد.
اگر احراز شود مال داره
سلام اگر از جنبه کیفری، اقدام از سوی زوجه صورت گیرد زوج محکوم به حبس خواهد شد.
اصولا در این موارد جایگزین حبس اعمال میگردد
بله
سلام در صورت عدم پرداخت نفقه و صدور حکم قطعی ترک انفاق توسط زوج و در صورت صدور حکم قطعی محکومیت توسط دادگاه حقوقی و عدم پرداخت نفقه و صدور دستور جلب توسط قاضی اجرای احکام
سلام. اگر جرم ترک انفاق صورت گرفته باشد بله محکوم به حبس تا 6 ماه خواهد شد و این جرم از جمله جرایم قابل گذشت می باشد و در صورت رضایت شاکی حبس منتفی می شود. پرداخت بعدی زوج جرم را منتفی نمیکند . مگر آنکه شکایت حقوقی نفقه انجام گرفته باشد که در صورت پرداخت توسط زوج حبسی صورت نمی گیرد.
درصورت عدم پرداخت احتمال حکم جلب وجود دارد
با درود پرسشگر ارجمند نفقه تادیه نگردد ترک انفاق حبس دارد در مورد دوم اختلاف نظر وجود دارد لیکن خیر نباید مجازات ساقط گردد
با سلام بعد از قطعیت حکم محکوم له می تواند از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهد. درخواست صدور اجرائیه به شعبه بدوی ارسال می شود. شعبه بدوی اجرائیه صادر و به محکوم علیه ابلاغ می کند ظرف ده روز محکوم به را پرداخت کند یا مال معرفی کند و در اجرائیه اعلام می شود اگر مالی نداشته باشد ظرف سی روز دادخواست اعسار بدهد. بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه محکوم له می تواند به شعبه بدوی مراجعه کنید و با اخذ نامه و اجرائیه و رای دادگاه به اجرای احکام مراجعه کند و از طریق شعبه اجرای احکام بدوا درخواست توقیف اموال بدهد تا استعلام سه گانه انجام بشه اگر اموالی داشت توقیف می شود. و اگر اموالی نداشته باشد و دادخواست اعسار نداده باشد می تواند بعد از سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه حکم جلب بگیرید. اگر دادخواست اعسار ثبت شده باشد باید صبر کند تا نتیجه اعسار مشخص بشه. اگر با اعسار موافقت بشه طبق حکم اعسار اقساط را پرداخت خواهد کرد و اگر موافقت نشه محکوم له می توانید حکم جلب بگیرید. در پرونده نفقه روند اخذ حکم جلب به شرح فوق است.
سلام در صورتی که 6 ماه پرداخت نشود
درود پرداخت نفقه منوط به تمکین میباشد سوال شما کمی مبهم است.شرایط شما نیاز به بررسی دقیق دارد.توصیه میگردد از مشاوره ی تلفنی استفاده بفرمایید.
سلام. در صورت مطالبه نفقه و استنکاف علی رغم تمکن مالی.
درصورت عدم پرداخت حکم جلب صادر میشود
باسلام در صورت شکایت کیفری
اگر نفقه را پرداخت نکند الزام به پرداخت است اما جرم ترک انفاق در صورت اثبات حبس دارد معمولا دو تا شش ماه
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.