مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر به دختر در خارج از کشور

سلام و وقت بخیر،
ممنونتون میشم من را راهنمایی کنید. مادر من فوت شدن و من مستمری ایشون رو میگیرم در حال حاضر. اما به تازگی تحصیل رو خارج از کشور شروع کردم اما نه شاغل هستم و نه ازدواج کردم. فرم آنلاین تمدید بیمه را پر کردم و سپس از بیمه به منزل ماموری فرستادن من نبودم و روز مشخص کردن که من حضوری بروم شعبه بیمه. به نظر شما اگر برادرم راستش را بگوید حقوقم قطع میشود؟ و این حقوق به نوعی کمک هزینه تحصیل من هست در حال حاضر با این که مقدار محدودی هست.
ممنون میشم لطف کنید و راهنماییم بفرمایید.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است ایراد بگیرند و مستمری شما قطع بشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متوجه این موضوع نشوند مستمری ادامه پیدا می‌کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اطلاع امکان قطع کردن آن وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتمال اینکه مستمری مادر شما قطع بشود وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق رویه اداره بیمه اگر شما در خارج از کشور ساکن باشید به هر دلیلی ملائت مالی شما محرز است و احتمال اینکه مستمری قطع گردد وجود دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ممکن است _اگر متوجه شوند خب قطع می‌شود _بهتر است احتیاط کامل را انجام دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تحصیل مانع از وصول مستمری متوفی نیست. فقط شغل و ازدواج مانع است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری قطع می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر متوجه نشوند مستمری ادامه پیدا می‌کند