مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر بعد از ازدواج

سلام وقت بخیر
اگر مادر حقوق خود را در ارگانی که بازنشسته شده بود به صورت ثبت در خود اداره ای که بازنشسته شده بود قبل از فوتش به اسم دخترش بزند باز هم بعد از ازدواج دختر حقوق باید قطع شود و اینکه اگر ندونسته اطلاع داده نشود و بعد از یک سال طلاق گرفته باشد دختر چه اتفاقی می افتد؟
ممنون از وقتی که برای پاسخ به سوالات میزارید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حقوق قابل انتقال بدین شکل نیست
پس از فوت به مستحق قانونی تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق جزو ماترک محسوب نمی‌شود و شخص نمی‌تواند انتقال بدهد قابل انتقال و وصیت و ارث نیست اگر شرایطش را داشته باشید باید خود بعداً درخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آنگاه که مادر بوده وکالت داده و دختر حقوق را دریافت می‌نموده ولی پس از مادر مستمری به دختر شاغل و یا همسردار نمی‌رسد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله حقوق مستمری در صورت ازدواج قطع خواهد شد و حقوقی که پس از تاریخ عقد دریافت شده باشد از سوی صندوق قابل مطالبه است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله قطع میشود.
در صورت متوجه شدن اداره مربوطه ان یکسال را از فرد بازپس میگیرد و جریمه نیز میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق جزو ماترک محسوب نمی‌شود بله قطع میشود