مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمري دختر از پدر و مادر

سلام. دختري هستم كه پدر و مادرم هر دو فرهنگي بودند و فوت شدند. حقوق مستمري هر دو به حساب من واريز ميشده. حقوق مادرم رو كامل دريافت ميكردم اما حقوق پدرم بين من و همسر دومش تقسيم ميشده. الان ازدواج رسمي كردم ثبت شده اما هنوز حقوق واريز ميشه. همسر پدرم ميتونه از من شكايت كنه؟ من فكر ميكردم سازمان به صورت سيستمي قطع ميكنه.
حقوق مادرم هم ممكن هست قطع بشه؟ من تنها مستمري بگير مادرم هستم.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام هیچ کدام از حقوق ها قطع نخواهد شد