مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

من برای سازمان برق رفتم بعد گفتن به خاطری که خانواده نمیدونن این کار چی هست دروغ بگو قبلا بگو سازمان برقی تا این براشون جا بیفته بعد از من 270 میلیون خواستن که این رو با شیوه های خودشون طوری که بلدن مثلا بیام و چیز های روی کاغذ برای من مینوشتن و گفتن همین هارو که روی کاغذ نوشتیم باید این هارو به خانواده بگی که به عنوان ضمانت 270 میلیون ازشون فیلان میگیریم که بعد بهشون پس بدیم من راضی نشدم خودم رو با چاقو زدم دیگه ترسیدن ولم کردن فرار کردم ازشون ،الان میخوام شکایت کنم ایا پای من هم گیر هست تو این موضوع من چهار روز تو سوئیت نگه داشتن انگار خودشون هم متوجه شده بودن من رام شدنی نیستم به خاطره همین چهار روز منو تو سوئیت میبردن ولی انصافا خیلی خرجم کردن وقتی فرار کردم آتیش گرفتن حتما.آیا من مرتکب جرمی شدم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید شکایت و پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ با توجه به شرح ارائه شده، شما مرتکب هیچ جرمی نشده‌اید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت و پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال کمی مبهم است همون امکان پیگیری وجود دارد