مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک هویتی

سلام بنده متاسفانه با یکی از شرکت های هرمی کار کردم البته فقط یک رو یک واریزی داشتند بعد از اینکه ازشون خواستم مدرک بدید مدرکی رو ارسال کردند که تقلبی بود و متوجه شدم که کلاهبردار هستند و برای سوء استفاده از حساب برای بنده واریزی انجام دادند و اینکه برای احراز از بنده عکس دارند که سلفی کارت ملی و کارت بانکی که فقط شماره کارت معلومه دارند میخواستم ببینم راهی هست که جلوگیری از سواستفاده از مدارک بکنند و طرف گفت اطلاعاتم رو میفروشه میخواستم بدونم چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است چنین چیزی را با مراجعه به کلانتری‌ محل سکونت خود صورتجلسه کنید تا در صورت سوء استفاده قابل پیگیری باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی شکواییه‌ای مبنی بر کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع ثبت نمایید می‌توانید به کلانتری مراجعه نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و غز طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکواییه‌ای مبنی بر کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع ثبت نمایید