مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک هبه شده از همسر سابق

سلام و ادب.
مادرشوهرم چندساله ک بصورت غیابی از پدرشوهرم جدا شده و تمام حق و حقوقشم بخشیده.ولی قبلا پدرشوهرم خونه ای که مال خودش بوده رو بنام مادرشوهرم زده بود. حالا چطوری میتونه پس بگیره؟ بردن فرزند خودش بعنوان شاهد کفایت میکنه؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شهادت شهود استناد کنید
البته دیگر دلایل نیز باید باشد
حتما باید با یک وکیل متخصص همراه شوید و به جناب وکیل وکالت دهید وگرنه اگر امر دفاع بخوبی صورت نگیرد دیگر مجال جبران نخواهد بود
....

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
اگر از طریق مبایعه نامه منتقل کرده باشد که قابل پس گرفتن نیست مگر اینکه معامله صوری باشد که نیاز به اثبات از طرف شخص مدعی را دارد اما اگر ثابت شود که بیع نبوده و هبه بوده قابل پس گرفتن می‌باشد که این هم باید توسط پدرشوهر شما که مدعی هست اثبات شود.
توصیه میشود در این زمینه هرگز به تنهایی اقدام نکنید که نتیجه نخواهید دید و حتماً به وکیل دادگستری مراجعه کنید تا شاید به نتیجه برسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شوهر شما می تواند دادخواست تایید رجوع از هبه بدهد.
اگر هبه شده باشد و مال را همسرش انتقال نداده باشد قابل پیگیری است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام طبق ماده 803 قانون مدنی اگر هبه باشد ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ملک‌ به پیگیری انتقال پیدا نکرده باشد میتواند رجوع از هبه کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رجوع از هبه باید دید نوع هبه چه بوده و تحت شرایطی می توان از آن رجوع نمود یا خیر به صرف بردن شاهد نمی توان انتظار موفقیت داشت
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود که بیع نبوده و هبه بوده قابل پس گرفتن می‌باشد که این هم باید توسط پدرشوهر شما که مدعی هست اثبات شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر هبه معوض نباشد
و اگر عین مرهوبه هنوز در مالکیت متهب باشد
و اگر عین مرهوبه متعلق حق غیر واقع نشده باشد
و ...
و با شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت
و باید ابتدا اظهارنامه برای متهب ارسال گردد
و بعد باید دادخواست تنفیذ و تایید رجوع از هبه به طرفیت متهب اقامه گردد و

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام اثبات این موضوع(هبه) کار راحتی نیست و محاکم هم به همین راحتی نمی پذیرند مگر به دلائل و نشانه های قوی مثلا همان شاهد فرزند یا اینکه اصلا پولی رد و بدل نشده است و غیره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت سند قطعی و رسمی به نام مادرشوهر زده شده باشد اقدامی نمیتوان صورت داد مگر با اثبات هبه بودن و رجوع از آن‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا بررسی شود که به چه صورت این انتقال صورت گرفته است

نقل و انتقال قطعی بوده صلح بوده هبه بوده یا سایر موارد که نیاز به بررسی دارد