مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند رسمی در دفترخانه به نام همسر جهت دریافت وام

با سلام. خانه خود را در دوران ازدواج موقت به نام خانمی کردم تا وام دریافت کند. ایشان پس از انتقال سند همچنان با من زندگی می کرد. پس از مدتی که از خانه غیبت می کرد موضوع را از دفترخانه ثبت ازدواج بررسی کردم و متوجه شدم ازدواج را فسخ کرده بدون اینکه اطلاعی بده. بابت انتقال ملک هیچ پولی دریافت نکردم و ارزش ملک هم مبلغ ناچیزی ثبت شده است. آیا راهی برای پس گرفتن ملک وجود دارد؟ در ضمن در این مدت من ساکن خانه هستم و یک روز در غیاب من از خانه تمامی اسباب منزل را برده و همسایگان را شاهد گرفته که اسباب خودم بوده است درصورتی که در این دوران همسر من نبوده و در خانه هم ساکن نبوده. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات صوری بودن اقدام نمایید جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات مالکیت شما سخت و دشوار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر واریزی ندارد میتوانید رجوع از هبه و الزام به انتقال سند را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید تخت شرایطی فسخ یا مبلغ آن را بگیرید