مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بابت مهریه

با سلام و احترام
اینجانب کارمند رسمی بازنشسته دولتی هستم. قبلا حکم قطعی پرداخت هر 6 ماه یک سکه بابت مهریه را داشتم اما در چند ماه اخیر با حکم قاضی اجرای دادگاه خانواده بجای پرداخت سکه ماهانه یک چهارم از حقوق بازنشستگی ام بابت مهریه کسر میشود و به حساب زوجه واریز میشود.
با گواهی اجرای دادگاه خانواده به اجرای اسناد رسمی اینجانب هیچ بدهی حال و معوقه ای در پرداخت اقساطی مهریه و کسر از حقوق نداشته و ندارم. ضمنا بنا به رای هییت نظارت اداره اجرای اسناد رسمی تمام 500 سکه مهریه توسط زوجه در دادگاه خانواده تامین خواسته شده است و زوجه در اداره اجرای اسناد رسمی پرونده مهریه ندارد.
حال آیا اداره ی اجرای اسناد رسمی قانونا میتواند به درخواست زوجه مرا ممنوع الخروج کند؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تا زمانیکه مهریه کامل پرداخت نشود امکان ممنوع الخروجی هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده مهریه در اجراییات ثبت مختومه شده باید درخواست ممنوع الخروجی از طریق دادگاه باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام مادمیکه مهریه را پرداخت می کنید اجرای ثبت چنین حقی نداره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده شما با توجه به توضیحات ارائه شده، از اداره اجرای اسناد رسمی کسر آمار شده است. و پرونده شما در حال حاضر در مراجع قضایی است. بنابراین اداره مذکور در این امر هیچ سمتی ندارد.