مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و ممنوع الخروجی

درود.شوهرم بیکار و 10ماه منزل را ترک کرده وتا کنون هیچ صحبتی با هم نداشتیم.عنوان کرده که طلاق توافقی بگیریم و اما من بهیچ عنوان قصد جدایی ندارم.و قصد خروج از کشور دارد ایا اگر مهریه ام (سکه) را اجرا بگذارم و ممنوع الخروجش کنم،(فقط سهم الارث پدری دارد که تقسیم نشده) احتمالا ایشان درخواست طلاق خواهند داد، اما من بهیچ وجه طلاق نمیخواهم.میخواهم بدانم چون حق طلاق با مرد است و اگر دادگاه مهریه راقسط بندی کند،و ایشان مصر به طلاقه، چه مدت پروسه طلاق طول خواهد کشید؟ ایا غیر از اجرا گذاشتن مهریه ام راه دیگری برای ممنوع الخروج کردنش دارم که ایشان درخواست طلاق ندهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهریه را هم اجرا بگذارید ایشان دادخواست اعسار. میدهند و بعد مشکل خروجشان حل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج درخواست طلاق مطرح نمایید برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را مطرح نماید مهریه ، نفقه گذشته ، اجرت المثل ایام زوجیت و

زوجه میتواند درخواست ممنوع الخروجی زوج را مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود.
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
چنان‌چه زوج توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام،زوج در هر زمان میتواند زوجه را طلاق دهد اما باید کلیه حقوق مالی او را پرداخت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای ثبت امکان ممنوع الخروجی هست...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما شما می توانید کلیه حقوق مالی خود را از جمله اجرت المثل مهریه و نفقه درخواست نمایید و تقاضای ممنوع الخروجی همسرتان را از دادگاه بخواهید تا رسیدگی شود طلاق به درخواست زوج سریعتر انجام خواهد شد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدت قابل پیش‌بینی نیست . میتوانید قدرالسهم ایشان را از ارث توقیف نمایید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

پروسه طلاق بستگی به روال دادگاه های خانواده دارد ممکن است حداقل 5 ماه طول بکشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام

مستحضر باشید که

اگر زوج بخواهد از حق طلاق خود استفاده نمایند می بایست تمام و حقوق زوجه را شما نیز میتوانید همزمان با مطالبه مهریه درخواست ممنوع الخروجی داشته باشید و سهم ارث را میتوانید توقیف نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسرتان با قسطی شدن مهریه و پرداخت سایر حقوق شما و نصف اموالش به شما می تواند شما را طلاق دهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما چنین حقی مبنی بر ممنوع الخروج کردن همسر خویش بدون سبب قانونی نخواهید داشت .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج می تواند هر وقت خواست همسر خود را با پرداخت حقوق مالی طلاق دهد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باسلام
درخواست طلاق از جانب مرد حق قانونی ایشان است و پروسه کوتاه‌تری نسبت به طلاق از سوی خانم دارد ولی مدت زمان آن قابل تشخیص نیست

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
پرونده شما سه مرحله داره
دادگاه بدوی
دادگاه تجدید نظر
و دیوان
که بسته به شهر شما معلوم نیست چقدر طولش بدهند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مرد هر زمان که بخواهد می تواند با پرداخت حقوق مادی زن او را طلاق دهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
مشاورخانواده مراجعه نماييد
ضمن اينكه زندگي امري مشترك است
و بدون توافق طرفين دوام و استمرار زيادي نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهدولی حقوق مالی زوجه باید پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پرداخت وتعیین تکلیف حقوق مالی شما می تواند جهت طلاق اقدام نماید چنانچه سهم الارث کفاف دهد مهریه قابل وصول و رفع ممنوع الخروجی ممکن می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر می خواهید پروسه خروج از کشور ایشان طولانی شود در خصوص تمامی حقوق مالی تان از جمله نفقه ، اجرت المثل و مهریه اقدام نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام زمان دقیق نمیشود گفت ولی تنها راه ممنوع الخروج کردن ش اجرائیه مهریه است

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بله توقیف سهم الارث وممنوع الخروجی ایشان امکان پذیر است_زمان مشخص برای طلاق نمی‌توان ذکر کرد ممکن است یک سال هم طول بکشد

یک وکیل :

بنابر ماده 1133 قانون مدنی مرد هر وقت که بخواهد می تواند زن را طلاق دهد و طبق این ماده و شرع حق طلاق بدست مرد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط مهریه را اجرا بزار و سهم الارثش را توقیف کن بعد دادخواست مهریه بده و ممنوع الخروجش کن