مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با سلام
من بابت مهریه ممنوع الخروج شدم، اداره ثبت گفتند تا پایان پرداخت بدهی یکبار به مدت 6 ماه حق خروج از کشور دارید.
با توجه به اینکه در وزارت خارجه شاغلم و مجبورم برای ماموریت‌هایی دستگاه به خارج از کشور برم.
استثنایی هست و اون “رای شماره 363 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در مورد عدم شمول ماده 17 قانون گذرنامه در خصوص افرادی که به واسطه انجام وظایف و ماموریت‌های محوله از طرف سازمان‌های دولتی به خارج از کشور مسافرت می‌کنند.”
سوال اینکه روال اداری برای گرفتن مجوز خروج از کشور از دادستانی چطور هستش؟ از کجا باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی ک دستور ممنوع الخروجی صادر کرده پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق مرجعی که دستور ممنوع الخروجی رو صادر کرده پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه مدارک شغلی در وزارت امور خارجه به قاضی صادر کننده قرار ممنوع الخروجی درخواست خود را ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از محل کار یک نامه مبنی در وضعیت شغلی خود بگیرید و از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را بدهید و اگراعسار شما پذیرفته شود اداره ثبت ث مکلف است رفع ممنوع الخروج شما رت صادرنماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک شغلی خود را به رئیس ثبت ارائه کنید. در صورت عدم موافقت، دادخواست ابطال عملیات اجرایی به دادگاه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر رفتید برگشت را چه میکنید ممکن است در وروردی بازداشت میشوید