مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی زمین

باسلام
قولنامه ای دست نویس همراه با امضا خریدار و فروشنده و شهود (البته فروشنده خریدار و شهود همگی فوت کردند) بعد از فوت پدرم ازداخل مدارکش پیداکردیم که زمینی سال 57خریداری کرده ومبلغ معامله روهم پرداخت کرده الان زمین موجوده وساخته نشده ماچطوری میتونیم مالکیت خودمون رو اثبات کنیم ؟ اگر تصرف کنیم ایا کسی میتونه علیه ما اقامه دعوا کنه؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قراردادهای شما در ابتدا می بایست مطالعه شود اگر بعد از آن تاریخ نقل و انتقال انجام نشده باشد به وراث به ارث میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که قرارداد جعلی نیست می توانید ملک را تصرف کنید و اگر کسی شکایت کرد می توانید قرارداد را در دادگاه ارائه دهید و اگر اصالت قرارداد شما در دادگاه احراز شود کسی نمی تواند مدعی زمین باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اثبات مالکیت نیاز دارد که کار وکلاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما تصرف کنید اگر شاکی داشتید باید اثبات مالکیت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه این مدارک وتصرفات قانونی شما قابل اثبات ودفاع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه شخص اقدامی نماید شما می توانید به شرط صحت به استناد مبایعنامه اثبات مالکیت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت ورثه فروشنده مطرح نمایید
ولی شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر قولنامه و مفاد آن دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیق‌تری به توان کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک شما باید بررسی گردد اگر سند رسمی دارد میتوانید علیه وراث فروشنده تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی نمایید اگر نه دادخواست اثبات مالکیت بدهید و زمین را تصرف کنید هیچ مشکلی هم ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما تصرف کنید ممکن است که افرادی پیدا شوند تا با مدارک جدید خانه را تصاحب کنند. بنابراین بهتر است که اقدام به تنظیم سند رسمی کنید تا در آینده با مشکلات حقوقی کمتری مواجه شوید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

باسلام
شما می‌توانید دادخواست دهید.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
شما ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.
به منظور جلوگیری از درگیری تا زمان صدور رای دادگاه در ملک تصرف ننمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت وراث فروشنده مطرح کنید و به قولنامه مذکور استناد نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا گواهی انحصاروراثت متوفی را از شورا اخذ نمایید . اگر مالکیت شما محرز است می توانید تصرف نمایید اگر معارضی پیدا شد و به دادگاه مراجعه نمود دلایل خود را به دادگاه جهت اتخاذ تصیمی قضایی ارایه نمایید . ملتک حکم قطعی دادگاه است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ملک را تصرف کنید

اگر کسی شکایت کرد

می توانید قرارداد را در دادگاه ارائه دهید.

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

ملک را تصرف کنید به شرطی که اصل
قولنامه در ید شما باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

علیه وراث فروشنده طرح دعوی اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند کنید