مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی زمین

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
بنده به همراه یکی از دوستام دو قطعه زمین روستای از یک نفر خریدیم به هنگامه نوشتن قولنامه فروشنده اعلام کرد که قطعه زمین ما بین دو قطعه ما، خیابان ده متری ست در قولنامه و درحضور شاهدین و شواری و دهیار روستا ثبت شد.پس از اینکه دو نفر اقدام به گرفتن مجوز ساخت کردیم و تقریبا در مراحل پایانی گرفتن پروانه ساخت بودیم متوجه شدیم پسر یکی از**** شاهدا**** نسبت به خیابان ده متری ادعای مالکیت دارد. و قولنامه خرید ملک از پدرش (شاهد قولنامه ی ما، که این قولنامه نیز به شاهدیت فروشنده ملک ما بوده )در دست دارد،پروانه ساخت دو ملک ما کامل شد و ما مجوز ساخت گرفتیم در پروانه ها هم خیابان 10متری قید شده ...
پس از پیگیریهای مکرر مدعی در بنیاد مسکن استان ...مسئول رسیدگی استان به شخص مدعی نامه کتبی داده مبنی بر اینکه بنیاد مسکن شهرستان با این شخص مساعدت لازم به عمل بیارن
بی زحمت راهنمایی بفرمائین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما
جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی مبایعه نامه و مستندات و اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال مبهم است و باید بیشتر بررسی شود