مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام خسته نباشید. بنده در یک موسسه به مدت سه ماه مشغول کار بودم که یکروز مدیر موسسه زنگ زد و بدون هیچ دلیل موجه و قانونی به من گفت بیا دفترهای تسویه حساب و اخراج بنده به اداره کار شکایت کردم وپس ازچندماه هیئت تشخیص درحکم خود اخراج بنده راعدم نیاز کارفرما عنوان کرد وتقاضای بازگشت به کارم را رد کرد ولی درباره موارد درخواستی دیگرم کارفرما را محکوم کرد آیا این رای صحیح است بنده بدون دلیل موجه اخراج شدم باتشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق منوط به بررسی کلیه مدارک و اسناد و گفتگوی متقابل می باشد ولیکن بهرحال حق اعتراض برای شما محفوظ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به رای هیئت تشخیص اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید و با ارائه لایحه دفاعیه دقیق ، درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است رای ایراد دارد
دادنامه مربوطه باید به نظر برسد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر دقیق باید اوراق و دادنامه ها مورد مطالعه قرار بگیرد ، شما می توانید از خودتان مستدل و مستند دفاع نموده و درخواست بازگشت به کار داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رای صحیح یا اشتباه هیئت تشخیص به اوراق پرونده،مدارک و دفاع شما بستگی دارد . می توانید از رای مذکور تجدیدنظرخواهی نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، امکان اعتراض به رای در کمسیون تجدیدنظر ممکن است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله مشکلی نداره در خصوص قراردادهای محدود عدم نیاز کارفرما فقط پرپاخت حق و حقوق معوقه و مانده رو در پی داره