مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

همسر بنده کارمند رسمی صنایع دفاع می باشد با سابقه 20 سال و 5 ماه سال 97 به دادسرای نظامی معرفی و حکم نهایی ایشان هم جرم ایشان جعل و استفاده از سند مجعول اعلام شد و 4 سال حبس تعلیقی به مدت 3سال اعلام گردید با توجه به ماده 12مجازات نیروهای مسلح انفصال و بازخرید و بازنشستگی مشمول حال ایشان نمی شود و همسرم تقاضای ادامه کار دارد ولی ایشان یک سال است در منزل می باشند و در این مدت از طرف بازرس صنایع تهدید به اخراج در صورت ننوشتن بازنشستگی اجباری پیش از موعد و همچنین اخراج به استناد ماده 104 نیروهای مسلح کردند. آیا میتوانند با توجه به اینکه حکم ایشان توسط دادگاه نظامی تعیین گردیده و اخراج و بازنشستگی اجباری شامل حالشان نمیشود آنها دوباره خودشان به صورت سلیقه ای و خارج از حکم دادگاه از ماده 104 استفاده نمایند و کمیسیون انضباطی بدون حضور ایشان تشکیل دهند ؟
پس چرا ایشان را اگر قرار است خودشان نظر دهند به دادگاه معرفی نمودند ؟ چگونه و از طریق چه قانونی می توانند بازگشت به کار شوند با توجه به وضعیت اقتصادی بدی که داریم ؟
ممنون میشوم سریع پاسخگو باشید با تشکر

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام.کمسیونهای انظباطی نیروهای مسلح غیر از حکم دتدگاه در خصوص ادامه خدمت یا عدم ان و یا موارددیگر اتخاذ تصمیم مینمایند.مرجع رسیدگی به اعتراض شما دیوانعدالت اداریست.موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به جهت محکومیت میتوانند وضعیت وی را درکمسیون موضوع ماده 104 ارتش مطرح نماسند