مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت برادرزاده توسط عمه

درود بر شما
‌برادری دارم تک پسر هستن که چند سال قبل ازدواح و صاحب یک فرزند دختر میباشد . ایشان در حال حاضر به شدت اسیر اعتیاد بیکار و بی خانمان هستن .. همسرشون حدود 6 سال قبل جداشده و ازدواج مجدد کرده بدون اینکه حضانت قانونی گرفته باشه .
پدرم هم دو ساله فوت شده.
سوال: آیا من بعنوان عمه ی این دختر میتوانم حضانت ایشان‌را قانونی درخواست کنم ؟
ممنون از راهنمایی و پاسخگویی شما
ارادتمند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با رایزنی دادستانی و بهزیستی چنان‌چه واجد شرایط تشخیص داده شوید
ممکن است تحویل ‌شما گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ولی می توانید از پدرش وکالت برای نگهداری دختر و سایر امورات وی بگیرید . البته سن دختر هم شرط است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون نگهداری و مراقبت و حضانت فرزند ، تکلیف والدین است و حضانت قابل واگذاری به غیر نیست و اگر عدم صلاحیت پدر احراز و اثبات گردد حضانت به مادر داده خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا تا وقتی مادر زن ه است قیم قانونی ایشان است و پدر شما و برادرتان ولی قهری ایشان . اما باز هم نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواست حضانت دهید ولی نتیجه معلوم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادر دختر بچه قصد نگهداری داشته باشه به شما حضانت نمی دهند.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، حضانت فرزند با پدر یا مادر است ، در صورت فوت یا عدم صلاحیت یکی از والدین حضانت با والد دیگر است و شما نمیتوانید حضانت برادرزاده را بگیرید .

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
حضانت خیر
ولی برادرتان می تواند به شما وکالت بدهد که تا سن رشد فرزندش تمامی امورات ایشان به عهده ی شما باشددر صورت لزوم می توانید از مشاوره تلفنی بهره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عدم صلاحیت پدر احراز و اثبات گردد حضانت به مادر داده خواهد شد مگر اینکه مادر هم صلاحیت نداشته باشد و یا نگهداری از فرزند به دلیلی امکان نداشته باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی خیر حضانت جز حقوق و تکالیف والدین و تحت شرایطی پدربزرگ می باشد درصورت اثبات عدم صلاحیت پدر حضانت فرزند با مادر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص حضانت و با رعایت غبطه صغیر با دادگاه می باشد . اگر دلیلی بر عدم صلاحیت مادردر حضانت طفل دارید به دادگاه ارائه دهید . مطابق قانون تا اثبات عدم صلاحیت مادر حضانت با ایشان می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
نفرموده اید که دختر چند ساله است ؟ اگر 9 سال به بالاست خودش می تواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند و شما می توانید در این خصوص وکالت نامه رسمی از برادرتان اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می شود بهترین راه این است که برادر خود را به دفتر اسناد رسمی ببرید و جهت حضانت از ایشان یک وکالت اخذ نمایید آیا اگر مادری شان برای حضانت اقدام می نماید در از طریق دادگاه اقدام کنیم

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

درخواست به دادگاه تقديم نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حضانت فرزند با پدر یا مادر است ،

مگر بطرق قانونی حضانت مادر صلاحیتش سلب گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام طبق قانون نگهداری و مراقبت و حضانت فرزند ، تکلیف والدین است و حضانت قابل واگذاری به غیر نیست و اگر عدم صلاحیت پدر احراز و اثبات گردد حضانت به مادر داده خواهد شد و در صورت ازدواج مادر دادگاه تعیین تکلیف میکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید درخواست دهید دادگاه بررسی میکند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بله حضانت توسط وابستگان نیز قابل درخواست می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید درخواست قیمومت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نفرمودید فرزندچند ساله است به هر روی حضانت فرزند با پدر یا مادر اوست در صورت فوت یا عدم صلاحیت یکی از والدین حضانت با والد دیگر می باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضانت مخصوص والدین است ودر صورت بد سرپرست بودن میتوانید موقتا سرپرستی طفل را اخذ نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.