مشاوره حقوقی رایگان - حضانت برادرزاده

با سلام. برادر من چند سالی هست که طلاق گرفته و حاصل ازدواج یک پسر و یک دختر 7ساله است الان دوباره ازدواج کرده ولی همسر جدید از نگهداری دختر امتناع میکنه و الان دخترش با ما زندگی میکنه میخوام بدونم چجوری حضانت بچه رو بگیرم که هم بتونم ازش نگهداری کنم و توی کارهای اداری مثل ثبت نام مدرسه و... به مشکل نخورم و فردای روزگار خدای نکرده اگر اتفاقی افتاد نگن تو چکاره اش بودی و مقصری ؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد
زیرا دختر ، خودش پدر و مادر دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
حضانت براساس قانون حق و تکلیف والدین می باشد و والدین باید در نگهداری کودک تمام تلاش خود را به کارگیرند.فرزند در صورتی به حضانت والدین در می آید که به بلوغ نرسیده باشد وگرنه در خصوص فرزندی که به سن بلوغ رسیده است مسئله حضانت مطرح نمی شود.بلوغ در دختران 9 سال قمری و پسران 15 سال قمری می باشد که براساس قانون تا زیر 7 سال اولویت حضانت با مادر بوده و پس از آن طفل به پدر واگذار می شود البته در این میان رعایت مصلحت طفل در اولویت قرار داد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از برادرتون وکالت بگیرید تا کارهای وی را انجام دهید.
و اقرار نامه بگیرید اگر مشکلی پیش اومد ادعایی نداشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راهی نیست با وجود پدر موصوف حضانت منتفی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی دختری ولی دارد تمام امور او بر عهده وی است و شما میتوانید یک وکالت برای انجام امورات وی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وکالت رسمی برای انجام امور اداری او دریافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از برادر وکالت در امور سرپرستی وکارهای اموزشی وبانکی وغیره در خصوص ایشان اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانتش طبق قانون با پدر است اما می توانید اقرارنامه ای در دفتر اسناد رسمی از وی بگیرید البته توجه بنمایید دختر در 9 سالگی دیگر از سن حضانت خارج میشود و پیش هر کدام از والدین که خواست میتواند زندگی کند.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به نظر قانونا ممکن نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت ان دختر با پدر و مادرش است و مادر تا هفت سال وبعد پدر تا سن 18 سالگی که دیگر خود دختر تضمیم بگیرد . اما میتوانید تحت شرایطی برای دادخواست قیمومت اقدام کنید و قیم قانونی وی باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت فرزندان آن هم حق و هم تکلیف والدین است و نمی توانند از این امر خودداری کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پدر ایشان یک وکالت تام و قرارداد جهت نگهداری و کلیه امور طفل بگیرید