مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی ...

باسلام. سه قطعه زمین 4هزارمتری سند شش دانگ جمعا 12000متر واقع در ... 78 ارثیه از پدر بزرگم دارم. قبل از سال 57اراضی ملی اعلام شده. جدیدا نقشه هوایی .utm مختصات جانمایی دقیق و... با مهر کارشناس رسمی دادگستری هم گرفتم که فاز 11شهر پردیس واقع شد که عمران پردیس وسط هر سه قطعه بلوار عریض احداث و در آن چندین برج 15طبقه ساخته و همچنین در حال احداث است ... لطفاً راهنمایی بفرمایید...سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تماس بگیرید و حضوری مراجعه نمایید به همراه مدارک

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنده کردن ملک چندین میلیارد تومانی با یک مشاوره دو خطی رایگان امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تکراری است جواب شما داده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قیمت هر سه زمین قابل مطالبه است ولی ابتدا باید مشخص شود که با توجه به اینکه زمین در ‌محدوده شهر قرار دارد آیا رای کمیسیون ماده 12 در مورد زمین وجود دارد یا غیر
و با توجه به موضوع ، شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اسناد مالکیت دارید می توانید طرح دعوی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از طریق مشاوره حضوری اقدام نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی دعاوی ملکی پیچیدگی بسیاری دارد و اظهار نظر قطعی به صرف چند خط توضیحات کلی امکان پذیر نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سابقه احیا وزراعت قبل ازسال 41دارد میتوانیداز رای ونظر منابع طبیعی بر ملی بودن زمین اعتراض نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اگر منابع ملی تشخیص داده شده است باید برگ تشخیص و روزنامه را بگیرید و از طریق شعبه ویژه دادخواست بدهید اگر هم رأی قاضی هیات داره که در دادگاه محل وقوع ملک طرح دعوی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اسناد و مدارک باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلا
ابتدا باید دعوای اثباتم مالکیت و ابطال اسناد دولتی مطرح شود و حکم قطعی مالکیتصار شود . با توجه به مورد سوال و تبصره 1 ماده 9ب قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منافع طبیعی به نظر مهلت طرح این دعوا به پایان رسیده است . با وجود این باز هم نظر سایر همکاران را جویا شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر اراضی در محدوده شهری باشد توسط مسکن و شهرسازی جهت شهرک سازی واگذار شده است ضروری ست مدارک و مستندات بررسی شود..