مشاوره حقوقی رایگان - غیبت در جلسه دادگاه کیفری و ارائه لایحه

سلام وقت بخیر
بنده برای دادگاه کیفری (در مرحله دادیاری) به عنوان متهم احضار شدم

اما به دلیل حضور نداشتن در شهری که دادگاه برگزار می‌شد، در جلسه دادگاه حضور پیدا نکردم

اما لایحه فرستادم و دفاعیات خودمو به همراه مستندات در 30 صفحه ارسال کردم

آیا این لایحه مطالعه و بررسی می‌شود؟؟؟

یا اینکه به دلیل غیبت در جلسه دادگاه، لایحه ارسالی بررسی نمی‌شود؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست حضور مراجعه میکردید تا تفهیم اتهام شوید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با توجه به موضوع اتهامی تصمیم با مقام قضایی می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه در جلسه رسیدگی حاضر نشده اید و عذر موجه خود را نیز اعلام نکرده اید دادیاری بدون توجه به دفاعیات شما حکم جلب شما را صادر می کند به این دلیل که مطابق قانون شما باید در جلسه دادیاری حاضر می‌شدید و قرار تامین کیفری به شکل کفالت یا وثیقه برای شما صادرمی شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لایحه شما بررسی می‌شود اما بهتر است مختصر و مفید باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ارسال لایحه به منزله ی حضور در جلسه هستش

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.لایحه اگر ثبت شده باشد ملاحظه می شود اما چنانچه قاضی حضور شما را لازم وضروری بداند باید حاضر شوید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بررسی خواهد شد،چنانچه مستندات و مدارک شما پاسخگوی شکواییه باشد منع تعقیب صادر می‌شود و الا...

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

متهم باید در جلسه رسیدگی حاضر شود و قرار تأمین کیفری صادر بشه و عدم حضور منجر به فرار جلب به دادرسی در دادسرا میشه ولی دادگاه جلسه رسیدگی تعیین و بعد اون رای صادر میکنه

احسان چوبینه

جناب آقای احسان چوبینه :

سلام
بله به لایحه و مدارک شما رسیدگی میشود

یک وکیل :

با سلام بله بررسی میگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه بررسی می شود ولی حضور هم پیدا کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

لایحه و مدارک شما رسیدگی می شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بررسی و مطالعه میگردد اما بهتر بود هم تشریف میبردید مخصوصاً باره اول

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بررسی خواهد شد بهتر بود در جلسه برای دفاع شفاهی نیز حاضر می شدید.
در صورت احضار دوم حتما حاضر شوید در غیر اینصورت امکان جلب شما وجود دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بررسی می شود. روند کار پرونده را در عدلیران چک کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

لایحه شما بررسی میشود اما چنانچه حضور شما برای توضیحات لازم باشد ممکن است مجددا احضار شوید.