مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تراشی بیمورد طبقه چهارم

سلام وقت بخیر ما ساکن یک اپارتمان ٥ طبقه تک واحدی هستیم ما واحد زیر همکف هر سالی طبقه چهارم که سالهاست اقدام به قرق راه پله کرده و کلی وسایل و بدون اجازه سازه چوبی در پشت بام برای خود نصب نموده که برای ایزوگام باز هم ما هزینه حمل وسایل و انبار ایشان را پرداخت کردیم به بهانه های واهی همراه مدیر اقدام به درخواست هزینه میکنند بطور مثال در ٤ سال دوبار ایزوگام تعویض گردید و هزینه زیادی داشت بار اول فاکتور ارایه نکردن بار دوم باز هم فقط از یک تاسیساتی اشنای خود تمام این موارد را انجام میدهند و علی رغم درخواست ما بر کارشناسی و استفاده از متخصصین اصولی اقدام سرخود کرده و برایهر موردی از منیع گرفته تا ایزوگام و غیره از ان تاسیسات خدمات میگیرند بدون ارایه ضمانت نامه و بیمه نامه ایزوگام و باز هر ساله یا دو سال منبع و ایزوگام خراب شده و درخواست هزینه میکنند بتازگی هم برای بهانه دیگر که کشش اب طبقه ٤ کم است هزینه منبع یا پمپ میخواهد در اپارتمان اب تفکیک شده است و ما که در واحد زیرین هستیم لوله کشی خود را چند سال پیش با هزینه شخصی تعویض کردیم ایشان در این ملک با ٢٥ سال قدمت لوله کشی داخلی را تعویض نکرده و میخواهد ما هزینه پمپ و منبع شان را باز هم از همان تاسیسات مد نظر ایشان برایشان پرداخت کنیم ایا قانونی است و میتواند بدون رفع اشکال واحد خود و نوسازی لوله های داخلی در خواست هزینه منبع کند? و مورد دوم چه اقدامی میتوانم در این موارد مدیر و این طبقه انجام دهم? ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام شما بهتر است دادخواست الزام به ایفای تعهد غیر مالی دهید و در آن اسناد و مدارک مربوط به ساختمان را مورد مطالبه قرار دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد غیر مالی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارزش پیگیری ندارد بهتر است که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل وفصل شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی پول پمپ ندهی مگر اینکه تامین دلیل کرده باشند ضمنا در عالم همسایگی بهتر است همکاری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم‌موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت نمایید و درخواست کارشناس را نمایید تا بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما لازم نیست هزینه ها را بپردازید اگر ایشان ادعایی دارد باید پیگیری کند