مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ آب جداگانه در آپارتمان

سلام مایع ساختمان 5طبقه که هر طبقه 4 که جمعا20واحدی وساختمان کنترل آب مشترک ولوله 1/2اینچ وساختش به سال82میباشد و طبقه آخر خودش یک پمپ آب گذاشته که تنها دو واحد روبروی هم استفاده میکنند باتوجه به عرایض بنده که آیا این موتور کوچک آب که طبقه بالایی گذاشته آیا قانونیه یا نه ؟ واینکه میخواهند به زور پمپ ومنبع آب درقسمت مشاع حیاط بذارند که قبلاهم دوبارپمپ خریداری شده ولی متاسفانه هیچوقت دیده نشده و استفاده نشده میگویند خرابه سوخته حالاس دوم اینکه به زور می‌توانند پمپ وموتوربذارندیانه ؟ واینکه پول را یکی بدهد بدون اطلاع وبعدا روقبض بدهی بزنند آیا این قانونی هست وقابل اجراست و راهکار چیه هرقسمت را بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه مالکین مشارکت نداشته باشند به ناچار می تواند نصب کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم کفاف فشار آب برای طبقه اخر و نیز عدم مشارکت باقی مالکین منعی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر آب به بالا نرسد گذاشتن پمپ قانونیه ...هزینه پمپ بر عهده استفاده کننده ...همه واحد ها میتوانند پمپ بزارند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید با موافقت تمامی ساکنین انجام شود.