مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشینم که به نام همسرمه

سلام. سال99ماشین ثبت نام کردم به نام همسرم دراومد ومن تیبای خودم رو که داشتم فروختم و پرشیا رو واریزی زدم. حالا همسرم ماشینمو گرفته ازم بحث کردیم و نمیده بهم ومیگه مال خودمه.واینم بگم 9سال ماشینام به نام خودم بوده و تیبا که فروختم قول نامش رو دارم که فروختم به خریدار.ولی هیچ سندی بابت ماشین جدیدکه واریز زدم ندارم. چکارکنم تا بتونم پس بگیرم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک شما بررسی شود مشخص کنید پول به چه صورتی واریز شده آیا از حساب شما بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید پرینت واریزی که به نام همسرتان انجام داده اید بتواند برای اثبات ادعا کمکتان کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دشوار است اما هیچ چیز دور از ذهن نیست حقوق عالم نظر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص خودرو با توجه به اینکه سند آن و پلاک آن به نام همسر شما می باشد ایشان مالک قانونی خودرو است در خصوص پرداخت وجه آن اگر سند و مدرکی دارید تحت عنوان مطالبه می‌توانید علیه ایشان دادخواست حقوقی مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند واریزی ندارید از طریق معرفی شاهد خواسته خود را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام همسر شما مالک خودرو محسوب میشود
و شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر
تادیه مطرح نمایید و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید انرا مستردد کنید اما با اقامه دعوی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای خودرو مذبور نمی توانید اقدامی انجام دهید اما برای مبلغ واریزی و همینطور خسارت دیر کرد آن می توانید علیه همسرتان طرح دعوی نمایید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید مدارک که شما مبلغ ماشین را پرداخت کردید داشته باشید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست ملاقات حضوری یا مشاوره تلفنی بدهید تا یک سری سوال از شما بپرسم بعد پاسخ درست بدهم

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . می‌توانید اقدامات لازم انجام بدید . مشهد هستید درخدمتم 09155077604

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خودرو را نمیتوانید استرداد کنین.در صورت داشتن مدارک لازم،میتوانید نسبت به وجهی که به حساب همسرتان واریز کرده اید اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید ولی نتیجه مشخص نیست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگه سند بنام همسرتون صادر شده هیچ راهی نداره

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درصورت اثبات هبه وانجام واریزی ها توسط شما،قابل رجوع خواهد بود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک شما بررسی شود مشخص کنید پول به چه صورتی واریز شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حق استرداد خودرو را با توصیفات ذکر شده ندارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قالب هبه بوده باسد چناتچه شرایط استرداد را داشته باشید می توانید مسترد نمایید و در غیز این صورت می توانید وجه آنرا استرداد نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام نحوه انتقال وجوه باید بررسی شود نیاز به تماس یا مشاوره حضوری دارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر
تادیه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید پرداخت را اثبات نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام در صورت وجود ادله و مستندات کافی دادخواست اثبات مالکیت علیه همسرتان مطرح کنید.نتیجه مشخص نیست زیرا ایشان مالک رسمی میباشند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ماشین را نمی توانید پس بگیرید. فقط پولهایی که داده اید می توانید پس بگیرید.